Utmärkelse 2024

Delbetala din värmepump räntefritt med Resurs Bank

I dagens osäkra ekonomiska klimat är det många som kämpar med stigande kostnader. Med faktorer som krig, lågkonjunktur, höga räntor och ökade levnadskostnader kan vardagen bli allt tuffare. I en tid där varje krona räknas är det viktigt att hitta smarta lösningar för att minska sina utgifter. En sådan lösning kan vara att investera i en energieffektiv luft-luftvärmepump. 

Spara på dina värmekostnader med en luft-luftvärmepump

En luft-luftvärmepump kan hjälpa dig att sänka dina värmekostnader med upp till 60% genom att komplettera din bostads primära värmekälla. Detta gör det till ett utmärkt alternativ för både större hem och mindre fastigheter som stugor och attefallshus. Utöver att värma effektivt, kan dessa värmepumpar även användas för att effektivt och billigt kyla din bostad under varma sommardagar.

Med en energieffektiv värmepump gör du inte bara en insats för din plånbok, utan även för miljön!

En annan viktig aspekt är att luft-luftvärmepumpar är ett klimatsmart alternativ. Genom att minska din energiförbrukning gör du en insats både för miljön och din plånbok.

klimatssmartprodukt luftvärmepump

Men vad händer om den initiala investeringen känns svår att hantera ekonomiskt? Delbetala din värmepump räntefritt med Resurs Bank

För att det ska bli enklare för dig att investera i en värmepump erbjuder vi på Treza Solutions möjligheten att delbetala ditt köp räntefritt via vår samarbetspartner, Resurs Bank. Detta innebär att du kan sprida ut kostnaden över tid, räntefritt. En stor fördel för dig som vill göra en långsiktig investering utan att belasta din ekonomi för mycket på en gång.

Två populära delbetalningsalternativ

Alternativ 1: 12 månaders räntefri delbetalning:

  • Du kan låna upp till 50 000 kr
  • Vid maximalt lån blir månadskostnaden 4 212 kr/mån.
  •  

Alternativ 2: 24 månaders räntefri delbetalning:

  • Du kan låna upp till 100 000 kr
  • Vid maximalt lån blir månadskostnaden 4 212 kr/mån.
  •  

Månadskostnaden kan variera beroende på lånebelopp och avbetalningstakt. Ett exempel på vad din månadskostnad kan ligga på baseras på ditt lånebelopp och den tid du väljer att betala av.

Exempel av delbetalning av en luftvärmepump 2024-08-15:

I detta exempel har vi valt att kolla månadskostnaden skulle vara om man valde att delbetala sin Samsung Nordic Airise 12 som ligger på kampanjpris 18 995 kr via Resurs Bank i 12 månader räntefritt: 

12 MÅN RÄNTEFRI

Återbetalningstid: 12 månader

Ordinarie månadsbelopp: 1 628,00 kr *

Kreditbelopp: 18 995,00 kr

Ränta: 0,00 %

Uppläggningsavgift: 295,00 kr **

Administrationsavgift / månad: 45,00 kr

Kreditkostnad: 835,00 kr

Totalt belopp att betala: 19 830,00 kr

Detta är bara ett exempel, så om du hittar en annan luft-luftvärmepump kan priset variera, men våra experter finns här för att hjälpa dig med det. Du kan enkelt kontakta dem här. 

Fler delbetalningsalternativ

Utöver dessa två populära alternativ finns det även andra delbetalningsmetoder att välja mellan. För att få mer information om dessa eller om du vill veta mer om våra räntefria alternativ, är du välkommen att kontakta oss på Treza Solutions. Vi är här för att svara på dina frågor och hjälpa dig hitta den bästa finansieringslösningen för just dina behov.

Kontakta oss för personlig rådgivning

Om du har fler frågor eller funderingar kring delbetalning av din värmepump, tveka inte att höra av dig. Vårt team finns här för att ge dig den information och support du behöver för att göra ett smart och hållbart val för ditt hem. Kontakta oss redan idag!

Klicka här för att veta mer om delbetalning 

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp