Utmärkelse 2024

Varför är det viktigt att en installation utförs av en certifierad kyltekniker?

Att installera en luftvärmepump är inte bara en enkel process utan kräver expertkunskap och precision. Därför är det avgörande att installationen utförs av en certifierad kyltekniker, och här går vi igenom varför detta är så viktigt.

Certifierad kyltekniker

För att garantin ska gälla

En anledningarna till att du bör anlita en certifierad kyltekniker är för att garantin på din luftvärmepump ska gälla. De flesta tillverkare kräver att en certifierad tekniker installerar produkten, annars riskerar du att garantin inte täcker eventuella fel eller problem som kan uppstå. Genom att använda en certifierad kyltekniker säkerställer du att installationen uppfyller alla krav och att din garanti förblir giltig.

Säkerheten först

Installationen av en luftvärmepump kan vara farlig om den inte utförs korrekt. En felaktig installation kan leda till allvarliga skador, både på personen som utför arbetet och på fastigheten. En certifierad kyltekniker har den utbildning och erfarenhet som krävs för att hantera komplexa installationer på ett säkert sätt, vilket minimerar riskerna för olyckor.

Hur vet man att en kyltekniker är certifierad?

Att säkerställa att din kyltekniker är certifierad är enkelt. En certifierad tekniker har genomgått utbildning och har bevis på sin certifiering, som du kan fråga om. Det är viktigt att välja en tekniker som är kvalificerad för att arbeta med den specifika typ av installation som krävs för din luftvärmepump.

Våra egna certifierade kyltekniker

På Treza Solutions har vi egna certifierade kyltekniker som arbetar mellan Skåne och Östersund. Detta innebär att vi inte använder oss av mellanhänder, vilket ger oss full kontroll över kvaliteten på både installation och service. Alla våra tekniker är certifierade och har den utbildning som krävs för att garantera en säker och professionell installation. Vi är stolta över att kunna erbjuda denna trygghet till våra kunder.

Ta del om våra kyltekniker och vilka områden vi intstaller i.

Treza Solution expertis

Installationen ingår i priset!

Hos oss på Treza Solutions behöver du inte oroa dig för dolda kostnader. Våra priser inkluderar alltid standardinstallation efter ROT-avdrag, vilket innebär att du får ett transparent och tydligt pris. Om det skulle krävas extra arbete, till exempel vid mer avancerade installationer, informerar vi dig om eventuella tilläggskostnader i förväg. På så sätt kan du känna dig trygg med vad du betalar för.

Sammanfattningsvis är det viktigt att din luftvärmepump installeras av en certifierad kyltekniker för att säkerställa att garantin gäller, att installationen utförs säkert och att du får högsta möjliga kvalitet. Hos Treza Solutions ser vi till att alla våra installationer utförs av utbildade och certifierade kyltekniker, och vi är alltid transparenta med våra priser. Kontakta oss idag för att få hjälp med din nästa installation!

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp