Utmärkelse 2024

Wilfa Duo Split

32 995,00 kr

Priset är inklusive standardinstallation och efter ROT- avdrag inklusive 10 meter rör mellan inne- och utedel samt 2 håltagningar.
  • Värmer 80m²- 160m²
  • Värmekapacitet på 7,3 kW
  • Kyler 10m² – 50m²
  • Kylkapacitet 5,8 kW
  • SCOP- värde 4,6
  • Drifttestad till -15°
  • Avsäkring 13A
  • Luftvärmepumpen har en garantitid på 7 år

Läs mer i produktbladet

7 års garanti

Beskrivning

Wilfa Duo Split – Effektiv och energieffektiv uppvärmning för ditt hem!

Wilfa Duo Split Luftvärmepumpen är en kraftfull och energieffektiv lösning för att värma och kyla ditt hem året runt. Med sin avancerade teknik och stilrena design passar denna luftvärmepump perfekt för både moderna och traditionella hushåll. Här får du en värmepump som kombinerar optimal prestanda med låg energiförbrukning, vilket gör den till ett miljövänligt och ekonomiskt alternativ.

Med sin kraftiga utomhusdel kopplad till två Narvik 35 inomhusdelar kan du både värma och kyla upp till hela 160m² på 2 våningar eller ge en jämn värme på större ytor.  Wilfa Duo Splits tidlösa design som har utvecklats för det nordiska klimatet ger ett jämnt inomhusklimat med ett högre SCOP-värde för bättre effekt och större luftvolym. Förutom dess värme- och kylfunktioner hjälper Duo Spliten dig att avfukta, ventilera samt filtrera bort bakterier och dålig lukt.

Användbara funktioner med Wilfa Duo Split luftvärmepumpen

  • EWPE SMART
    – Styr enkelt inställningarna från din mobil med appen oavsett var du är med värmepumpens inbyggda Wi-Fi – enkelt att installera och använda!
  •    I FEEL-FUNKTION
    – Funktionen hjälper dig att säkerställa att temperaturen du har ställt in verkligen uppnås. Det vill säga, oavsett vart du befinner dig ser I feel-funktionen till att uppnå önskad temperatur exakt där du är.

Varför välja Wilfa Duo Split Luftvärmepump?

  1. Dubbel komfort med split-funktion
    Wilfa Duo Split kommer med två inomhusenheter som möjliggör jämnare uppvärmning eller kylning i olika delar av hemmet. Detta ger en förbättrad komfortnivå och hjälper till att spara energi genom att värma eller kyla exakt där det behövs.
  2. Tyst drift för lugna miljöer
    Tack vare sin tysta drift passar denna luftvärmepump perfekt för sovrum eller vardagsrum där du vill ha en behaglig temperatur utan störande ljud. Den avancerade ljuddämpningstekniken gör att pumpen knappt märks i bakgrunden.
  3. Smart teknik med fjärrstyrning
    Med Wi-Fi-kompatibilitet och appstyrning kan du enkelt kontrollera temperaturen i ditt hem direkt från din smartphone, var du än befinner dig. Detta gör det enkelt att optimera energiförbrukningen och säkerställa att ditt hem alltid har den perfekta temperaturen.
  4. Pålitlig prestanda året runt
    Oavsett om det är vinter eller sommar kan Wilfa Duo Split Luftvärmepump hålla ditt hem varmt eller svalt. Den är anpassad för att fungera effektivt även vid extremt låga utomhustemperaturer, vilket gör den till ett pålitligt val för det nordiska klimatet.
  5. Energisnål och miljövänlig
    Med en hög energieffektivitetsklass, hjälper Wilfa Duo Split till att hålla nere dina elräkningar samtidigt som du minskar din klimatpåverkan. Den använder det moderna köldmediet R32, som har en lägre påverkan på miljön jämfört med äldre köldmedier.
  6. Tyst drift för lugna miljöer
    Tack vare sin tysta drift passar denna luftvärmepump perfekt för sovrum eller vardagsrum där du vill ha en behaglig temperatur utan störande ljud. Den avancerade ljuddämpningstekniken gör att pumpen knappt märks i bakgrunden.

Duo Split är mycket lättplacerad med en längd på upp till 20 meter mellan utsidan och insidan.

Wilfa Duo Split Luftvärmepump är ett utmärkt val för dig som vill ha en hållbar, effektiv och anpassningsbar lösning för både uppvärmning och kylning. Med dess split-funktion, smarta teknologier och energibesparande funktioner ger den en överlägsen komfort och långsiktiga besparingar.

Välj Wilfa Duo Split och investera i en framtid med ett mer energieffektivt och miljövänligt hem.

Om Wilfa

Det norska företaget Wilfa grundades 1948 och är ett av de ledande leverantörerna på marknaden inom hemelektronik. I deras produktsortiment finner vi även luftvärmepumpar och det unika med dessa pumpar är att Wilfa kan erbjuda hela 7 års garanti på samtliga pumpar.

 

Ytterligare information

Produktgaranti

7 år

Egenskaper

Miljövänligt köldmedium, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Varumärken

Yta att kyla

Liten- upp till 50 m²

Yta att värma

Stor- 150-200 m²

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Wilfa Duo Split”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp