Utmärkelse 2024

Få en friskare oktober med Treza Solutions

Få en friskare oktober med Treza Solutions! Under hela oktober har du möjlighet att skapa ett hälsosammare och mer energifyllt hem med hjälp av en luftvärmepump från Wilfa eller Samsung. Perfekt för att hålla dig frisk och pigg när hösten och förkylningstiderna knackar på dörren!

 

Aktuellt friskare oktober

Håll dig frisk med ren luft och optimal inomhustemperatur

En bra inomhusmiljö är nyckeln till att hålla förkylningar och andra sjukdomar borta under den kallare säsongen. Våra luftvärmepumpar från Wilfa och Samsung hjälper dig att:

  • Optimera inomhustemperaturen för en bekväm miljö.
  • Filtrera och rena luften, vilket minskar risken för att bakterier och virus sprids.
  • Spara energi samtidigt som du förbättrar ditt välmående.

 

Vår kampanj friskare oktober är skapad för att hjälpa dig att skapa ett friskt och hälsosamt hem, där både luft och temperatur bidrar till din hälsa.

 

Beställ en luftvärmepump och få en blender på köpet!

Under oktober månad erbjuder vi ett exklusivt kampanjerbjudande: Beställ en luftvärmepump från Wilfa eller Samsung och få en blender värd 1 699 kr på köpet! Den här kraftfulla blendern är perfekt för att mixa näringsrika smoothies, soppor och andra vitaminrika recept som stärker ditt immunförsvar under hösten.

Passa på att utnyttja detta erbjudande för det vara så långt lagret räcker!  Så få en hälsosammare höst! 

Kom till friskare oktober-kampanjen här. 

Testa vår hälsoshot med ingefära – Perfekt för hösten!

I vår senaste video visar vår energifyllda säljare Axel hur du enkelt kan göra en krämig ingefärsshot, fylld med vitaminer som stärker ditt immunförsvar hela hösten. Du får även se hur Wilfas kraftfulla blender, som du nu får på köpet i vår kampanj, gör jobbet både smidigt och enkelt.

Se videon och lär dig hur du kan boosta din hälsa med enkla medel. Missa inte chansen att ta del av vår kampanj och förvandla din höst till en hälsosam och friskare upplevelse!

Klicka här för att se videon

Säkerställ en Friskare Höst redan idag!

Vill du boosta ditt immunförsvar och samtidigt njuta av optimal inomhustemperatur och frisk luft? Säkra din luftvärmepump idag och få en blender på köpet – Perfekt för att göra hälsosamma smoothies och soppor som håller dig stark genom höst- och vintermånaderna. Klicka här för att komma till kampanjsidan 

Ta del av vårt kampanjerbjudande nu – det gäller endast så långt lagret räcker!

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp